ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube

Oferta Implant Dentar 250 euro

Dr. Irina Alexandru
0754 523 624

Contactati-ne

Dr. Irina Alexandru
0754 523 624

Oferta implant dentar pret 300 euro

Implant dentar pret 250 euro
Oferta implant dentar

Sunt medic dentist cu experiență de peste 10 ani (dintre care 2 ani în Marea Britanie). Sunt printre primii dentisti din Bucuresti care au inceput sa promoveze tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Am realizat ca reducand pretul manoperei voi reusi sa ofer acest tratament optim unui numar mai mare de pacienti. Acest lucru a fost apreciat imediat de pacienti deoarece alegand implantul dentar se evita clasica "pilire" a dintilor pentru realizarea unei punti dentare. Marturiile acestora le puteti citi si pe pagina de Facebook Dr Irina Alexandru

Pentru a incepe tratamentul cu implanturi dentare trebuie mai intai sa va programati pentru o consultatie. Daca aveti deja o radiografie dentara mi-o puteti trimite pe email pentru a va analiza cazul in prealabil. Daca locuiti in strainatate este bine sa luati legatura din timp pentru a stabili cat mai exact planul de tratament si timpul necesar pentru indeplinirea acestuia.

Ma puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Ce este implantul dentar? - Implantul dentar este un surub din titan folosit pentru de a inlocui radacina unuia sau mai multor dinti lipsa. In cadrul ofertei folosim implanturi Alpha Bio.

Cat dureaza interventia? - Plasarea implantului dentar se efectueaza intr-o singura sedinta de aproximativ o ora. Procesul de osteointegrare dureaza in general 3 luni. Dupa 3 luni se pot finaliza si lucrarile dentare pe implant, tratament care dureaza in medie inca 10 zile.

Ce tipuri de implanturi folosim? - In cadrul ofertei folosim implanturi dentare Alpha Bio. Aceste implanturi sunt folosite în majoritatea cabinetelor din București, la un preț de multe ori dublu.

Este dureroasa interventia? - Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este nedureroasa. Operatia este chiar mai usoara decat extractia unui dinte deoarece in cazul implanturilor dentare forma acestora este predictibila.

Contact

Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica inchis

Adresa

Bulevardul Octavian Goga Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Interfon 37, Sector 3, București