ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube

Oferta Implant Dentar 250 euro

Dr. Irina Alexandru
0754 523 624

Contactati-ne

Dr. Irina Alexandru
0754 523 624

Implant dentar + Coronita dentara. Pret 400 euro!

Implant dentar pret 400 euro
Pretul implanturilor dentare

Pretul unui tratament cu implanturi dentare nu este mic. Totusi, in ultimii ani, tehnologiile au avansat destul de mult pentru a permite interventii la preturi rezonabile cu implanturi de calitate. Sunt printre primii dentisti din Bucuresti care au inceput sa promoveze tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Marturiile pacientilor le puteti citi si pe pagina de Facebook Dr Irina Alexandru.

In principiu, o reconstructie dentara bazata pe implanturi are doua componente de pret: pretul implanturilor dentare si pretul coronitelor dentare. Unele cabinete factureaza toate etapele tratamentului: consultatia, extractiile, bonturi de vindecare. In cabinetul nostru am ales sa oferim aceste activitati conexe gratuit, asa ca pretul final pentru o lucrare cu implanturi se va calcula doar in functie de numarul de implanturi dentare si numarul de coronite din lucrarile protetice (alte interventii chirugicale precum sinus lifting-ul se platesc separat).

Ma puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Cat costa un implant dentar? - Un implant dentar Alpha Bio costa 250 de euro, iar un implant dentar Bredent costa 400 de euro.

Cat costa o coronita? - O coronita metalo-ceramica are pretul de 150 de euro, iar o coronita de zirconiu are pretul de 180 de euro.

De cate implanturi este nevoie pentru o arcada? - In mod normal, reconstructia unei arcade are nevoie de 6 implanturi dentare si de 12 coronite. Costul total ar fi in jur de 3300 de euro per arcada, sau 6600 de euro pentru toata gura.

Se pot pune mai putine implanturi decat numarul de dinti? - Da, pentru inlocuirea a 3 dinti se pot pune de exemplu 2 implanturi si o lucrare cu 3 coronite. Pretul acestei lucrari ar fi de 950 de euro.

Contact

Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata 09:00 – 13:00
Duminica inchis

Adresa

Bulevardul Octavian Goga Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Interfon 37, Sector 3, București